Tip: gratis zaaikalender van IVN

IVN-logoNatuurorganisatie IVN is helemaal ‘into’ moestuinieren de laatste tijd. En dat is niet zo gek. Want je groenten fruit gedijen goed bij een natuurtuin!

IVN en Albert Heijn bundelen in 2018 opnieuw hun krachten om moestuiniers te helpen bij het kweken van hun groenten, fruit en kruiden. Ze werkten ook in 2016 en 2017 al samen in de campagne ‘Moestuintje’.

IVN is sterk in natuureducatie. Dat weten we bij Discutafel maar al te goed: we zijn beiden lid. En Ivonne heeft als gediplomeerd IVN-Natuurgids en docent talloze mensen rondgeleid en enthousiast gemaakt voor de natuur.

Moestuintje

De campagne ‘Moestuintje’ betekent handel voor de grootgrutter en educatie door de experts van het IVN. Deze vereniging bereikt daarmee nieuwe doelgroepen. In een actie rond gratis moestuinmaterialen richt het IVN zich op de beginnende moestuinier. De als gratis aangekondigde moestuinkalender kan je overigens alleen downloaden na toestemming voor toezending van de nieuwsbrief. Dat noemen wij dus niet helemaal ‘gratis’. Hebben ze iets overgenomen van supermarktland?

 

Deel dit bericht:

Auteur: Ivonne Smit