Audioproducties

Discutafel maakt audioproducties over ecologische onderwerpen. Via ons bereik je doelgroepen met serieuze interesse in een duurzame levensstijl en in toekomstbestendige producten. 

Discutafel podcast

Discutafel publiceert een tweewekelijkse podcast. Discutafel podcast discussieert, duidt en informeert over praktisch ecologisch tuinieren en permacultuur. We gaan uit van een duurzame levensstijl in de praktijk van alledag. Hobbyisten en professionals abonneren zich gratis op deze allereerste Nederlandstalige podcast over dit onderwerp.

Ivonne Smit verzorgt de eindredactie, presentatie en productie. Marlies Notermans levert ideeën en inhoudelijke bijdragen. Tips over onderwerpen en gastsprekers zijn welkom! Samenwerking conform de Reclamecode Social Media is mogelijk. Actuele downloadcijfers en streamingcijfers (Spotify) zijn beschikbaar.

Audioproducties in opdracht

180426 Ivonne Smit van Discutafel in Studio Wawona
Ivonne Smit

Ivonne Smit van Discutafel maakt ook audioproducties voor derden. Dat zijn losse uitzendingen of een serie met hetzelfde thema: een podcast.

  • Audio DiscuLos: je losse uitzending publiceer je op je eigen website of YouTubekanaal. Langdurig inzetbaar!
  • Audio DiscuPod: je hele podcast is te beluisteren via een podcast app naar keuze. Langdurig terug te luisteren!
    Discutafel adviseert, redigeert, produceert, inclusief publicatie van de podcast op het web. Publicatie door jezelf via alleen je eigen website raden wij meestal af.

 

Ivonne is ook heel behendig in de Engelse taal, dus met haar kan je een internationaal publiek bereiken.
De (web)teksten over de uitzending kan je direct inzetten in je eigen media!

De stem!

Presentator Ivonne Smit maakt reportages en vraaggesprekken op locatie. In de studio spreekt zij de verbindingsteksten in. Verhalen en lesmodules zijn ook mogelijk! Ivonne past goed bij serieuze producties met inhoud. Beluister de Discutafel podcast, bijvoorbeeld via Podbean, om haar stem te horen.

Audio is effectief

Wij geloven in audio.  Je luisteraar kiest ervoor om juist jóuw boodschap te horen. Op een zelfgekozen moment en locatie. Hoe welkom kan je zijn?! En je komt vaak heel dichtbij hem, via de ‘oortjes’.  Zéér effectief in nichemarkten. Onze aanpak is interessant voor bedrijven, (semi-)overheid, verenigingen en stichtingen.

Stap nú in audio

Audio on demand neemt een hoge vlucht. Het is tijd om in te stappen! Discutafel is een merk van ViatriX, een marketing- en communicatiebedrijf. Ons audioportfolio voor derden is nog bescheiden; het is wel zo eerlijk om daar duidelijk in te zijn. Dat heeft voordelen voor je. Onze voorwaarden passen bij deze ontwikkelingsfase. Ze zijn zonder meer zeer gunstig te noemen!

Deel dit bericht: