Podcast afl. 21: redactienieuws en indringende vraag over eten

Tekening van varken en de verschillende benamingen voor het vlees
Foto: varken en de verschillende benamingen voor het vlees.

Luister hieronder naar aflevering 21.
Publicatiedatum: 11-10-18.
Duur: 22:21
Presentator: Ivonne Smit

De eerstvolgende aflevering van onze podcast verschijnt op 25-10-18.

Meer afleveringen beluisteren?

Ontvang automatisch de nieuwe afleveringen door je hierop te abonneren via je podcast app. Zonder kosten! Meer weten?

Aflevering 21: redactienieuws en indringende vraag over eten

Uit de inhoud:

Discujournaal

Discukennis

  • Luister naar fragmenten uit een boeiend betoog van Joszi Smeets over actuele voedselvraagstukken.
    Smeets sprak op 6 oktober 2018 honderden IVN-leden toe. Zij stelde in haar presentatie ook een indringende vraag over jouw en ons eten.
    Smeets was directeur van de Youth Food Movement, lid van de SER-Commissie Duurzame Veehouderij en zij richtte de Food Hub op.
Deel dit bericht:

Auteur: Ivonne Smit