NederlandsNederlandsEnglishEnglish
Expand search form

PODCASTS OVER ECOLOGISCH TUINIEREN EN PERMACULTUUR

Discutafel maakt groene audio. Luister naar onze podcast!
Blogs

Discutafel podcast afl. 21: redactienieuws en indringende vraag over eten

Tekening van varken met daarin de verschillende vleesnamen

Luister hieronder naar aflevering 21.
Publicatiedatum: 11-10-18.
Duur: 22:21
Presentator: Ivonne Smit
Foto: varken en de verschillende benamingen voor het vlees

De eerstvolgende aflevering van onze podcast verschijnt op 25-10-18.

Meer afleveringen beluisteren?

Ontvang automatisch de nieuwe afleveringen door je hierop te abonneren via je podcast app. Zonder kosten! Meer weten?

Aflevering 21: redactienieuws en indringende vraag over eten

Uit de inhoud:

Discujournaal

  • Vanaf 4-10-2018 maken wij ook Engelstalige afleveringen. Ivonne licht de achtergronden toe.
  • Ivonne gaf een interview aan een Engelse podcastmaker. Het is te horen vanaf minuut 14:25 in aflevering 189 van de Veg Grower Podcast.

Discukennis

  • Luister naar fragmenten uit een boeiend betoog van Joszi Smeets over actuele voedselvraagstukken.
    Smeets sprak op 6 oktober 2018 honderden IVN-leden toe. Zij stelde in haar presentatie ook een indringende vraag over jouw en ons eten.
    Smeets was directeur van de Youth Food Movement, lid van de SER-Commissie Duurzame Veehouderij en zij richtte de Food Hub op.
Vorig bericht

The Veg Grower Podcast interviewt Discutafel

Volgend bericht

Grote kaardebol: plant met meer functies

Misschien heb je interesse in ...