podcasts over ecologisch tuinieren en permacultuur

Discutafel maakt groene audio

Discutafel maakt groene audio
Luister naar onze podcast!

The Veg Grower Podcast interviewt Discutafel

Gastheer Richard van The Veg Grower Podcast heeft een interview met Ivonne van Discutafel in zijn aflevering van 8 oktober. 

The Veg Grower Podcast ft Ivonne from Discutafel

Als echte fan van The Veg Grower Podcast ben ik blij met onze verschijning in deze show!
Gastheer Richard heeft een interview met Ivonne van Discutafel in zijn aflevering van 8 oktober. 

Ons gesprek in aflevering 189 van The Veg Grower Podcast begint om 14:25.
Ik denk dat je de tijd zou moeten nemen voor de hele show. Ik vind vooral Richards doe-het-zelfverhaal leuk! Hij hergebruikt een oude schuur. Ik vraag me wel af hoe het zijn familie reageert op dit onderwerp ….

Langste show ooit

In dit gesprek geeft Richard mij vriendelijk de ruimte om mij voor te stellen als podcaster, tuinier en persoon. We spreken over de essentie van permacultuur en eco-vriendelijk tuinieren.
Ik ben bang dat ik verantwoordelijk ben voor de lengte van deze aflevering: de langste show ooit van The Veg Grower Podcast! Ik luister graag naar Richard en een gesprek met hem is een genoegen. Ik zie uit naar een volgende uitwisseling.
Geniet van de show!

Foto: The Veg Grower Podcast logo van afl. 189 met Discutafel

Deel dit / Share this:

This post/page is also available in: English (Engels)

Verwante berichten / Related posts