NederlandsNederlandsEnglishEnglish
Expand search form

PODCASTS OVER ECOLOGISCH TUINIEREN EN PERMACULTUUR

Discutafel maakt groene audio. Luister naar onze podcast!
Blogs

Discutafel is weer radioactief!

De aangekondigde pauze van Discutafel viel wat langer uit dan gepland. Na 5 maanden radiostilte zijn we weer ‘radioactief’ sinds Kerstmis 2022!

Je hebt gedurende een maand of 5 geen nieuwe afleveringen van Discutafel podcast meer kunnen beluisteren. Onze excuses! In podcast 123 van 25 december licht Ivonne in het kort toe, wat achterliggende oorzaken zijn.

Inhaalslag

Sinds eind december 2022 brengen wij in een verhoogd tempo enkele fraaie afleveringen uit! Daarmee halen we de pauze in.
De opknapbeurt van de studio is nog niet af, dus de geluidskwaliteit vanuit de studio laat misschien hier en daar te wensen over. Wij herstellen nog de problemen met de website, waarover wij in een eerder bericht schreven.

Contactformulier ingezonden en geen reactie van Discutafel gekregen? Oeps, in najaar 2022 bleek een instelling fout te zijn. Hierdoor hebben wij je contactgegevens niet.
Wij nodigen je uit opnieuw contact op te nemen. Excuses voor de hinder!

Reportages

Geniet van nieuwe reportages uit diverse landen. We beginnen met België. In 2 podcasts wandel je namelijk met Ivonne mee door Arboretum Kalmthout. Later publiceren we afleveringen die we opnamen in Canada en in Engeland! Deze zijn in het Engels, zodat ook onze buitenlandse luisteraars ze kunnen begrijpen.

Dank voor je geduld!

Aan alle luisteraars van Discutafel: dank voor jullie vertrouwen en geduld. Blijf luisteren naar je eigen groene audio!

Vorig bericht

Discutafel podcast 123: terug in de studio

Volgend bericht

Discutafel podcast 125: de toverhazelaars van Arboretum Kalmthout deel 1

Misschien heb je interesse in ...