podcasts over ecologisch tuinieren en permacultuur

Discutafel maakt groene audio

Discutafel maakt groene audio
Luister naar onze podcast!

Gardenista: Discutafel sponsort gloednieuw tuinevenement

Discutafel is sponsor van Gardenista, een veelbelovend initiatief dat de tuinwereld verbindt met andere groene sectoren. 15-19 mei 2019 in Ophemert.

Gardenista banner
Gardenista banner

Nederland is een tuinevenement rijker: Gardenista.
Discutafel sponsort dit veelbelovende initiatief dat de tuinwereld verbindt met andere groene sectoren.

Speciale actie voor luisteraars

Op basis van onze afspraken met Gardenista kan Discutafel als sponsor iets extra’s bieden aan luisteraars van onze podcast over ecologisch tuinieren en permacultuur.
Hoe die Discu-actie luidt? Dat verklappen we nog niet. Abonneer je snel op de podcast en je hoort het vanzelf. Een abonnement is gratis!

Modernisering en verbreding groene beweging

Initiatiefnemer van Gardenista is de KMTP, onder hobbytuiniers beter bekend als Groei & Bloei. Het evenement informeert, inspireert en amuseert. Gardenista moet een geweldige dagje uit worden voor de bezoekers.
Wij beseffen dat ecologisch tuinieren slechts een onderdeel is van het evenementenprogramma. Toch hebben wij van harte contact gezocht met de organisatoren om te praten over sponsoring.

Gardenista 2019
15-19 mei
09:30 – 17:00 uur
Kasteel Ophemert
Dreef 2
4661 BL OPHEMERT

Gardenista sponsor, daarom!

Discutafel vindt dat Groei & Bloei met Gardenista een geweldige en spannende stap zet naar modernisering en verbreding van de groene beweging.
Wij denken dat nieuwe samenwerkingsverbanden de basis kunnen vormen voor meer en beter groen in de samenleving. En voor grotere betrokkenheid van meer mensen bij groene ideeƫn en activiteiten.

Mogelijk zijn er ook anderen die zo denken. Als mede-sponsor bevinden wij ons in ieder geval in een breed en goed gezelschap.

Luister naar Discutafel audioreportage vanaf Gardenista 2019!

Online vanaf donderdag 16 mei 2019.

Deel dit / Share this:

Verwante berichten / Related posts