podcasts over ecologisch tuinieren en permacultuur

Discutafel maakt groene audio

Discutafel maakt groene audio
Luister naar onze podcast!

Discutafel sponsort Gardenista 2022

Discutafel is trotse sponsor van Gardenista op 25-29 mei 2022!

Gardenista 2022

Gardenista 2022 is een meerdaags festival rond duurzaam en excellent tuinieren. Discutafel is trotse sponsor van dit groenspektakel. De eerstvolgende editie vindt plaats van 25 t/m 29 mei 2022 op een landgoed bij Zwolle.

Programma Gardenista 2022

Het programma van Gardenista 2022 is gevarieerd. Je kunt kiezen uit demonstraties, lezingen, workshops en zelfs persoonlijke adviessessies voor jouw eigen tuin. Er zijn ook competities, zoals die rond postzegeltuintjes! Kunstenaars treden op. En natuurlijk kan je winkelen bij de vele exposanten …
Ga voor meer informatie en toegangskaarten naar de website.

Voor groenprofessional en amateurtuinier

Discutafel steunt Gardenista van harte vanwege de opzet en de bezoekers.
De opzet voegt iets toe aan het bestaande programma van tuinmarkten, omdat het aanbod hoogwaardig en tegelijkertijd breed en laagdrempelig is. Groenprofessional en amateurtuinier vinden elkaar bij Gardenista. Het festival doet wat dat betreft denken aan een Engelse tuinshow, iets waarmee wij bij Discutafel ook affiniteit hebben.

Tuinontwerp Tweede natuur Arjan Boekel
Tuinontwerp ‘Tweede natuur’ door Arjan Boekel op Gardenista 2019.

Samenwerking

Iedere serieus geïnteresseerde in groen kan terecht op Gardenista.
De tuinontwerper, bloemarrangeur, kweker en groenstudent kunnen er iets van hun gading vinden. Ook ook de moestuinier en hobbytuinder beleven er een inspirerende en ontspannen dag.
Kortom, Gardenista trekt de gemengde groep van publieksvriendelijke vakmensen en serieuze hobbyisten die wij zelf ook bedienen met onze podcast! Samenwerking ligt voor de hand, dus Discutafel is sponsor.

Profiteer ook van onze sponsoring!

De invulling van ons sponsorschap van Gardenista 2022 wordt de komende weken duidelijk. Het zal je niet verbazen, dat de pandemie het festivalteam de nodige hoofdbrekens bezorgde. De organisatie werkt nu hard aan de laatste details.
Luisteraars die Discutafel steunen via Petje.af krijgen zeker de kans mee te profiteren van onze sponsoring.
Volg het laatste nieuws op onze kanalen Twitter, website en Facebook. Dat gratis abonnement op Discupost heb je natuurlijk al?!

Tweede editie

Gardenista is een initiatief van Groei & Bloei. Deze vereniging viert dit jaar haar 150ste verjaardag, waardoor de tweede editie van de groendagen extra feestelijk wordt.
Discutafel sponsorde ook de allereerste editie in 2019. Beluister de sfeervolle reportage!

This post/page is also available in: English (Engels)

Verwante berichten / Related posts