podcasts over ecologisch tuinieren en permacultuur

Discutafel maakt groene audio

Discutafel maakt groene audio
Luister naar onze podcast!

Uitzendschema 2020 bekend

Uitzendschema 2020 bekend van Discutafel podcast. Nieuwe edities gaan nog steeds online op donderdagochtenden. De frequentie wordt een tikkeltje anders.

Kalender close up

Discutafel podcast gaat door in 2020! Nieuwe edities van jouw groene audio gaan nog steeds online op donderdagochtenden. De frequentie wordt een tikkeltje anders.

Om de week

In 2020 verschijnt onze podcast om de week. Per 6 weken telkens eerst 2 Nederlandse afleveringen, en dan eentje in het Engels. Soms is er een extra aflevering tussendoor, of houden we vakantie.
Ga naar de Discu-agenda op deze webpagina voor onze actuele planning. Wil je reageren? Graag, stuur ons een bericht.

Organische groei

De aanpassing betekent dat er in 2020 iets minder afleveringen verschijnen dan in 2019. Ivonne Smit van Discutafel zet deze tijd onder meer in voor toenemende extra activiteiten rond groene audio.

Discutafel podcast groeit organisch: in bekendheid, aantal downloads, en in aandacht in de groene sector. We hebben contact met luisteraars, bedrijven en non-profitorganisaties, leuk! De allereerste Nederlandstalige podcast over ecologisch tuinieren en permacultuur heeft een eigen plekje veroverd in een nichemarkt.

Investering

Die positieve ontwikkeling benutten we om te investeren in nog betere groene audio.
Ook willen we de samenwerking met anderen intensiveren en uitbreiden. Partnerships maken het onder meer mogelijk, om kleinschalige groene initiatieven een steuntje in de rug te geven met audio!

Deel dit / Share this:

This post/page is also available in: English (Engels)

Verwante berichten / Related posts