podcasts over ecologisch tuinieren en permacultuur

Discutafel maakt groene audio

Discutafel maakt groene audio
Luister naar onze podcast!

Discutafel podcast 77: Winterbourne moestuin

Shownote bij podcast. Luister naar sfeervolle reportage van een bezoek aan de moestuin van Winterbourne House nabij Birmingham, VK. Gepubliceerd 7-5-20.

Aardbeien met net

Luister hieronder naar aflevering 77.
Publicatiedatum: 07-05-20.
Duur: 14:57.
Presentator: Ivonne Smit.
Foto: aardbeien onder netten in de ommuurde moestuin van Winterbourne.

Aflevering 77: Winterbourne moestuin

Vooraf

Afspraken voor audioreportages zijn helaas geannuleerd i.v.m. de wereldwijde gezondheidscrisis. Ook podcaster Ivonne is veel thuis. Maar ze ervaart het als een geschenk dat zij geleerd heeft van de tuin en ander groen in de woonomgeving te genieten.

Uit de inhoud:

Discureportage

Vooralsnog even geen nieuwe reportages of gasten in verband met de gezondheidscrisis. Gelukkig vond Ivonne een sfeervol verslag van haar bezoek in juni 2018 aan de moestuin van Winterbourne House nabij Birmingham in het Verenigd Koninkrijk.

Laat je meenemen op een audioreisje naar goed verzorgde aardbeienbedden en tuinbonen die plukklaar zijn. Tussen de bedrijven door reflecteert Ivonne ook op haar voorliefde voor Latijnse naambordjes bij tuinplanten.

Winterbourne moestuin, Birmingham

Tips

Discutafel schreef naar aanleiding van het bezoek aan Winterbourne een blog over arts en crafts in relatie tot een duurzame levensstijl.

Lees en beluister meer van Discutafel over historische moestuinen!

Lees jij Discupost (4-8x p.jr.) al? Hierin delen we nieuws en inzichten met je over ecologisch tuinieren en permacultuur. En ā€¦. je bent als eerste op de hoogte van Discu-acties.

Meer afleveringen beluisteren?

Deel dit / Share this:

Verwante berichten / Related posts