podcasts over ecologisch tuinieren en permacultuur

Discutafel maakt groene audio

Discutafel maakt groene audio
Luister naar onze podcast!

Winnaars Discu-actie ‘vogels voeren’ bekend

Dit zijn de winnaars van de Discu-actie over vogels voeren uit onze podcast van 10 oktober 2019!

Vogeltaart van Netty Rook

Dit zijn de winnaars van de Discu-actie over vogels voeren uit onze podcast van 10 oktober 2019!

Discutafel mag 2 prijzenpakketten weggeven met producten uit de collectie van Vivara, specialist in artikelen voor diervriendelijke tuinen. Wij kozen de 2 inzendingen die volgens ons het beste passen bij natuurvriendelijk tuinieren en het Discutafelconcept.

Winnende inzendingen

Netty Rook heeft een sprankelend verhaaltje over het ontwerpen van haar nieuwe, natuurvriendelijke tuin. De vogeltaart maakt mezen én bewoners blij!

Kevin van den Hoven voert vogels in zijn natuurvriendelijke tuin om ze daarna prachtig te kunnen fotograferen. Hij verpakte zijn bijdrage is een affiche.

Ivonne maakte de winnende inzendingen bekend in Discutafel podcast van 21 november 2019. Zij krijgen persoonlijk bericht van Discutafel en Vivara.

Dank voor deelname

Kevin en Netty: gefeliciteerd! Dat jullie tuindieren en jullie zelf veel plezier mogen beleven van de prijzenpakketten!
Alle deelnemers bedanken wij voor hun inzending. Blijf luisteren. Er komen nieuwe kansen op groene prijzen. Wij hopen over een poosje weer een Discu-actie te kunnen organiseren.

Maakt jouw bedrijf Discu-actie mogelijk?

Discutafel is altijd op zoek naar bedrijven die een Discu-actie mogelijk maken. Dus lever je groene producten of diensten? Neem dan contact op met Discutafel.

Bovenste foto: de vogeltaart van winnares Netty Rook. Met hun inzendingen voor deze Discu-actie geven deelnemers toestemming voor publicatie hiervan op Discutafel.nl.

Deel dit / Share this:

Verwante berichten / Related posts