NederlandsNederlandsEnglishEnglish
Expand search form

PODCASTS OVER ECOLOGISCH TUINIEREN EN PERMACULTUUR

Discutafel maakt groene audio. Luister naar onze podcast!
Blogs

Podcast maken: Discutafel op training

180511 Ivonne Smit en Podcastvrouw Simone Snaterse

Voor het opdoen van wat meer studiovaardigheden heb ik vandaag een sessie gevolgd over podcast maken.

Podcastvrouw Simone Snaterse gaf deze 1-op-1 training in Haarlem. We hebben ruim 2 uur gesproken over podcast maken en Simone liet enkele foefjes zien met de software Audacity. Ik heb nog veel te leren, dat weet ik, maar met de tips van de Podcastvrouw kan ik zeker vooruit.

Beginnersfouten wegwerken

Discutafel is nog jong;  we zijn met deze podcast gestart op 1 maart 2018. We verzamelen onderwerpen en publiceren ze op de website. Ik produceer mede op basis hiervan iedere twee weken een aflevering.
Daar komt de nodige studiotechniek aan te pas en je merkt vast wel dat ik hierin beginnersfouten maak. Zelf vind ik dat niet erg, maar ik wil wel vorderingen maken.
Laat het dus vooral weten als je iets te hard of te onverstaanbaar vindt, als je liever wat meer snelheid in de programma’s wilt of heel andere onderwerpen wilt horen.

Foto bovenaan: Ivonne Smit van Discutafel (links) en Podcastvrouw Simone Snaterse

Vorig bericht

Smeerwortel in de natuurlijke tuin

Volgend bericht

Discutafel podcast afl. 7: Smeerwortel en oorwormpotjes

Misschien heb je interesse in ...