podcasts over ecologisch tuinieren en permacultuur

Discutafel maakt groene audio

Discutafel maakt groene audio
Luister naar onze podcast!

Discutafel podcast afl. 49: Internationale Kwekerijdagen Bingerden 2019

Shownote bij afl. 49: Internationale Kwekerijdagen Bingerden 2019. Hoe zit ‘t met klantcommunicatie en duurzaamheid op dit evenement? Gepubliceerd 20-6-19.

Internationale Kwekerijdagen Bingerden landhuis en gazon

Luister hieronder naar aflevering 49.
Publicatiedatum: 20-06-19.
Duur: 33:26.

Presentator: Ivonne Smit.
Gasten: Sven Hazekamp van Noccíolo, Bart Hoes van Bart Hoes ontwerpburo voor Tuin en Landschap, Mathilde van Hulzen van Nederlandse Tuinenstichting en Marianne Joosten van Kwekerij Joosten.
Foto: Bingerden landhuis en gazon.

Aflevering 49: Internationale Kwekerijdagen Bingerden 2019

Uit de inhoud:

Discureportage

Loop met Ivonne mee en beleef de Internationale Kwekerijdagen 2019 op Bingerden. Plantenliefhebbers uit binnen- en buitenland komen af op dit plantenfeest met gespecialiseerde kwekers. Discutafel heeft vragen over klantcommunicatie en duurzaamheid op dit evenement. Ivonne gaat op onderzoek uit! Kijk ook naar de fotocollage.

Dit willen wij wel eens weten

  • De markt voor specialisten in de drukke plantenwereld is niet gemakkelijk. In hoeverre is het evenement op Bingerden een waardevolle ontmoetingsplek tussen kweker en klant?
  • De kwekers gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met hun bijzondere planten. Betekent dat ook iets voor het duurzaamheidsgehalte van hun aanbod en de Internationale Kwekerijdagen?

En intussen …

En passant komen we achter de antwoorden op heel andere vragen:

  • Welke vraag krijgen ze het meest in de stand van Noccíolo bodembedekker?
  • Waarop worden standhouders beoordeeld in de competitie?
  • Wat doet de Nederlandse Tuinenstichting?
  • Wat is het motto van de vakvrouw bij Kwekerij Joosten?

Jeetje, wat leuk om zo vertellend Bingerden te ervaren, zonder beeld, maar toch beeldend verteld. Ik ga het rondsturen. Mij heb je i.i.g. „gevangen”. – Bart Hoes van Bart Hoes ontwerpburo voor Tuin en Landschap

Internationale Kwekerijdagen Bingerden

Buitenplaats Bingerden ligt bij Angerlo in de Achterhoek. De fraaie omgeving is ieder derde weekend van juni het toneel van de Internationale Kwekerijdagen. De zilveren jubileumeditie in 2020 kent een duurzaam thema: ‘de bodem’!

Lees jij Discupost (4-8x p.jr.) al? Hierin delen we nieuws over ecologisch tuinieren en permacultuur en onze blogs met jou. En …. je bent als eerste op de hoogte van Discu-acties.

Meer afleveringen beluisteren?

Deel dit / Share this:

Verwante berichten / Related posts