Op een zonnige zaterdagmiddag kwamen dertien mensen bijeen in Sittard voor de Discutafel kookworkshop.
Sommige deelnemers aan de Discutafel kookworkshop kenden elkaar, anderen niet.
Samen koken en eten. Kokkin Aline Ploeg was verantwoordelijk voor receptuur en begeleiding.
Dank aan onze gasten!
Wat vonden deelnemers?
‘Gezellig samen koken en eten met gelijkgestemden. Dat is geluk!’
‘Sfeervol, voorbereidingsruimte wat klein, maar absoluut geen probleem.’
‘De begeleiding? Goed. Uitstekend voorbereid en verzorgd. Aline is enthousiast en prikkelend.
Presentatie en zorg zijn bij jullie in goede handen.’
‘Workshop: leuk om op deze manier met eten bezig te zijn.
Elke gang vooraf laten gaan door een gesprek was een goed idee, goede interactie tussen doen en luisteren.’
‘Met name het punt bewuster omgaan met voeding mag van mij explicieter benoemd en uitgewerkt worden.
Het was erg gezellig, maar dan ging het gesprek over andere dingen dan over voeding.’
‘Prima dat je vooraf gevraagd had of mensen op de foto wilden.’
‘De setting in kleine groepjes gaf voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan zonder dat een gesprek de gehele groep domineerde.’
Marlies heet de deelnemers welkom
De keukenbrigade
Ingrediënten
Deelnemer in de ‘buitenkeuken’
Opdienen van de zelf bereide gerechten
Aan tafel!
Foto’s: Frans Ligthart