podcasts over ecologisch tuinieren en permacultuur

Discutafel maakt groene audio

Discutafel maakt groene audio
Luister naar onze podcast!

Groei & Bloei: ‘Discutafel is een topper!’

Discutafel staat prominent in het hoogwaardige tuinblad Groei & Bloei!

Groei & Bloei van juli/augustus 2021

Groei & Bloei, het veelgelezen tuinblad, wijdt een artikel aan tuinpodcasts. Discutafel staat er zeer prominent in. Meteen onder de titel: ‘De toppers’!

Tuinpodcasts vormen het onderwerp van een artikel in het juli/augustusnummer van het tijdschrift Groei & Bloei. Naar Nederlandse tuinpodcasts moet je met een lantaarntje zoeken, zoals je waarschijnlijk weet. Discutafel is de oudste nog lopende audio over tuinieren. De tekst verwijst dan ook naar diverse buitenlandse podcasts.

Verrassing

Het was juni 2020, toen een redacteur van Groei & Bloei Ivonne Smit van Discutafel benaderde. Toen publicatie van het interview in het najaar uitbleef, zakte de herinnering bij Ivonne weg. Dus de verrassing is groot, nu het gesprek alsnog verschijnt in het nummer van juli/augustus 2021!
Helaas blijkt de andere besproken podcast, Podplanten, intussen geen afleveringen meer uit te brengen.

Welkome opkikker

De opkikker van mooie publiciteit in een hoogwaardig tuinblad is precies wat podcaster Ivonne Smit nodig heeft. Privé maakt zij namelijk een verdrietige periode door. Haar vader overleed eind mei.
Na een korte pauze verschijnt in juli 2021 de 101ste episode van Discutafel. Weten wat we al lieten horen met onze groene audio? Kijk in de shownotes.

Deel dit / Share this:

Verwante berichten / Related posts