
Discutafel pauzeert
Discutafel houdt pauze, maar blijft beschikbaar om mee te werken aan bijeenkomsten over voedselvraagstukken! ivonne.smit@discutafel.nl 06 38 39 19 15
Archief van Discutafel t/m 2016
Discutafel houdt pauze, maar blijft beschikbaar om mee te werken aan bijeenkomsten over voedselvraagstukken! ivonne.smit@discutafel.nl 06 38 39 19 15
Ivonne van Discutafel behaalde het certificaat permacultuur.
Discutafel verdiept zich in permacultuur!
Food Talks: bijeenkomst op 15-10-14 in ‘s-Hertogenbosch over voedselvraagstukken. Impressies door Discutafel.
Zeewier: voedsel voor de mens en indicator van gezond ecosysteem. Impressie van bedrijfsbezoek van Discutafel aan Zeewaar in Zeeland.
Voedselkilometers? Groeiend aantal roept vragen op over planet, people, profit. Discutafel wisselt hierover ideeƫn met u uit.
Gut Hebscheid nabij Aken is een biologische boerderij en re-integratiebedrijf ineen. Discutafel nam er in april 2014 een kijkje en was onder de indruk.
Geniet met anderen van goed en lekker eten. Steek iets op over voedselvraagstukken. De allereerste Maal met een verhaal in Noord-Brabant op 20 juni 2014 in Udenhout.
Proefschrift 30-04-14: nieuws en visies rond productie, distributie en consumptie van voedsel. Info en gratis abo via Discutafel | ivonne.smit@discutafel.nl
Vleesconsumptie blijft wereldwijd groeien. Wat zijn de gevolgen voor ons milieu? En wat kunt u zelf doen?